Skip to main content

Bliv en del af den voksende ungdomsafdeling

Er dit barn vild med vand?
I Strib Bådeklub ungdom inspirerer og udvikler vi fremtidens sejlere. Udgangspunktet er optimistjoller i kombination med SUP-boards, så vi altid kan komme på vandet uanset vejret.

Med hjælp fra erfarne sejlere og dygtige instruktører, sikrer vi en effektiv, udfordrende og tryg læringsproces. Vi har fokus på både praktisk sejlads, sikkerhed til søs og teori om vejr og vind.

De yngste sejlere er lige fyldt 7 år og den ældste er pt. 13 år. Nogen helt nye og andre etablerede kapsejlere med masser af sejlererfaring.

“Sejlsport er den perfekte "fremkaldervæske" for børns personlighed. I mødet med naturen udfordres så forskellige elementer som vovemod, selvstændighed, koncentration, balance og fysik ofte samtidig. Det skaber optimale rammer for personlig udvikling sideløbende med, at sejladsfærdighederne styrkes.”

Hvordan kommer man i gang?
Børn skal kunne svømme 200 meter med redningsvest og generelt være fortrolige med vand. Derudover kræver vi, at der altid er en aktiv forælder, som kan engagere sig i de praktiske og sikkerhedsmæssige opgaver i forbindelse med træning.

Vi har våddragter, redningsveste og joller I kan låne og leje, indtil I selv begynder at anskaffe jer udstyr.

EKSTRA: få adgang til Vild med Vand traileren og tag de mindste børn med

Vild med vand i Strib er et aktivitetsfælleskab i samarbejde med svømmeklubben Delfinen, Strib Ro- og Kajakklub og spejderne i Strib.

Formålet er at gøre vandsportsaktiviteter og -oplevelser nemt tilgængelige for familier og børn i Strib. Vi har udstyret en trailer med SUP-boards, våddragter, redningsveste, fiskenet og andet udstyr.

Med et familiemedlemskab kan I frit benytte traileren, når vejret og tiden passer jer. Eneste krav er, at I har gennemgået vores sikkerhedsinstruktion og at I laver et indlæg på den fælles Facebook-gruppe forud for jeres åbning af traileren, så andre familier kan være med.

Nysgerrig på ungdomssejlads? 

Kontakt: Morten Andersen
E-mail: mailmortenandersen@gmail.com
Telefon: +45 2992 7553

Download brochure:

Følg os online:

Medlemskaber i Strib Bådeklub ungdom:

Vild med Vand familiemedlemskab
300 kr. per år

Ungdomsmedlemskab Strib Bådeklub
500 kr. per år

Aktivitetsbetaling ugetræning
500 kr. per halvår

Jolleleje – optimistjolle
350 kr. per halvår

Bliv medlem her