Skip to main content

Om Strib Bådeklub

Sejlklubben med fantastisk beliggenhed lige ud til Lillebælt.

Som medlem af Strib Bådeklub er du en del af et fællesskab, som praktiserer sejlads i det skønneste farvand i Lillebælt. Sejlklubben går over 50 år tilbage og har i dag mere end 150 aktive medlemmer og andelshavere. De yngste er lige fyldt syv år og andre har sejlet i mere end 50 år. Nogen træner hårdt hele året, andre nyder sommeraftenerne på havnen og småture til omkringliggende fjorde og ankerpladser. Fælles for alle er begejstringen for oplevelser på vandet og mødet med naturens kræfter.

Som medlem af klubben tilbyder vi en række spændende, hyggelige og udfordrende sejler-aktiviteter på land og vand. Vores sejlerskole er blandt landets bedste og uddanner løbende børn og voksne til at blive skipper på egen båd. De voksne tager duelighedsbevis og øver sig i L23 kølbåde, mens børn og unge kan lære at sejle i optimistjoller kombineret med SUP-boards.

Klubbens tre L23 kølbåde kan også lånes til kap- eller tursejlads og vores nyrenoverede klubhus danner året rundt rammen om sociale arrangementer som julefrokost, standerhejsning, foredrag mv. Det er også her du hver mandag kan møde bridgeklubben og har du en forestående rund fødselsdag eller konfirmation, kan klubhuset lejes som festlokale.

Strib Bådeklub er i fremgang og vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem!