Sejlerskole

Strib Bådeklub er godkendt af Dansk sejlunion som sejlerskole. Vi har stor fokus på faglighed, sikkerhed og det sociale i klubben. Vi afholder praktisk undervisning fra maj til oktober med mulighed for at gå til duelighedsbevisets praktisk prøve. I vinterhalvåret underviser vore instruktører i den teoretiske del af duelighedsbeviset.

Kontakt
Program for forår og sommer 2021 – praktisk sejlads:

Programmet er endnu ikke helt klarlagt. Men bådene plejer at bliver klargjort og sat i vandet i sidste halvdel af april, det afhænger vejret. Herefter er der skolesejlads 1 gang om ugen typisk fra kl. 18:00 – 20:00. Hvilken ugedag oplyses senere.

Sæsonen afsluttes med aflæggelse af prøve til den praktiske del til duelighedsbeviset, hvis man tilmelder sig prøven. Selve prøven foregår i klubbådene sammen med 1-2 andre elever og så den eksterne censor. Hver elev er ved roret ca. 20 min. hvor tillærte færdigheder skal vises.

Program for efteråret 2021: Teoretisk del til duelighedsbevis

I oktober starter navigationsholdet op. Dette er den teoretiske del til duelighedsbeviset. Det forløber typist over et par lørdage (ca. 5 timer pr. gang) samt 3-5 hverdags aftener derudover på ca 2.5 timer. Herefter har man mulighed for at melde sig til selve prøven. Prøven aflægges typisk i slutningen af november.

Følg med her på siden, for at få oplyst de nøjagtige tidspunkter for de foreligger.

Copyright © 2020 – Strib Baadeklub All Rights Reserved
crossmenu